Адреса: смт Гостомель, вул. Весняна 30

Початок будівництва

квітень, 2020 р.

Закінчення будівництва

осінь, 2020 р.

Вартість квартири:

Усі квартири продано!

Комплектація квартир:

Стіни – чистова штукатурка

Підлога – лазерна стяжка

Двері- металеві з МДФ накладкою

Вікна – 6 камерний профіль та 2 камерний склопакет

Комунікації – централізовані, заводяться в квартиру

Утеплення – пінопласт 100 мм.

Будівництво стін- повнотіла червона цегла

Опалення – індивідуальне, газове

Про комплекс

Новий малоетажний комплекс на 24 квартири клубного типу. Будинки мають окремі входи, на поверсі 3 квартири та вся поверховість становить 3 поверхи. Закрита територія, що дає можливість Вашим малюкам гратися на власному дитячому майданчику. На першому поверсі будуть квартири з власними земельними ділянками для зон барбекю, які відгороджені від сусідів. В наявності квартири однокімнатні, двокімнатні та трьохкімнатні. Кожен будинок ЖК Гостомельські Липки-4 має автономне опалення. Свій Інтернет, ТВ. Всі зручності і необхідні елементи благоустрою. Ваш будинок – це власний острів для автономного комфортного проживання в передмісті Києва.

Планування квартир

Візуалізація

Наші переваги

Екологія

В мальовничому селищі Гостомель розташований комплекс вдалі від метушні серед чистого повітря. Біля ЖК Гостомельські Липки – 4 міський Бучанський парк, озеро, парки відпочинку та сквар.

Інфраструктура

Комплекс Гостомельські Липки – 4 знаходиться в розвиненій інфраструктурі. Біля ЖК супермаркет, ТЦ Новус та Епіцентр, зупинка громадського транспорту. Варшавська траса дає змогу швидко дістатися до метро Академмістечко

На території активно триває монтаж каналізаційної магістралі та установка двохконтурних газових котлів!